2016. május 23., hétfő

Pénteki Bóbita nap

Pénteken Bóbita nap volt az oviban. Ez olyan pecsétgyűjtős móka, van 9 állomás, mindenhol kell valami feladatot csinálni. Van a végén közös tánc, hejehuja vigalom, szörp és zsíros kenyér, és dolgunk végeztével jöhetünk haza.
A móka egyik legeslegjobb része az volt, hogy a napot a szomszéd tánciskola diákjai nyitották meg, és a Grease-ből táncoltak nagyon-nagyon jól.  Erről persze eszembe jutott, hogy a szalagavatón is a Grease-re táncoltunk, persze nem ennyire profin, mint ezek a gyerekek. :) És hirtelen nem is tudtam, hogy hány éve is volt már az.... de sokkal több, mint amennyire emlékszem. 
Na mindegy.



Az iskolások lufikat dobáltak ki az ovisoknak az ablakon.

Marci is szerzett.

Marci a kisházban. A logopédus Éva nénivel beszélget.
 Marci kicsit nehezen oldódott, nem akart semmilyen feladatot megcsinálni. De aztán 2-3 állomás után már nem volt gond, szépen gyűjtögette a pecséteket.
Pecsétszámlálás
Mocsárjáró

Zsákban futás
Tekeredik a kígyó
Jó mulatság volt. Kivételesen nem mosta el az eső, ahogy szokta.
Marci pedig fél délután Halász Juditot énekelt, mert az szólt a magnóból. Nem is tudtam, hogy ennyi dalát ismeri. Itthon már teljesen leszoktunk a gyerekdalok hallgatásáról, de nyilván az oviban szoktak zenét hallgatni. A héten lesz a Borókás évzáró. Kíváncsi leszek, meg fog-e szólalni, vagy csak durcásan néz, ahogy szokott. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése