2013. november 9., szombat

A kilencedikések

Ma dupla fordulónapot ünneplünk.
Először is MarciÚr ma éppen 15 hónapos. Ha emlékeztek, akkor pontosan 1 hónappal ezelőtt azzal kezdtem a posztot, hogy Marci 14 hónapos és lépeget. Hát most azzal kezdem, hogy Marci 15 hónapos és JÁR!!!! Mit jár, szalad. Persze néha lehuppan, de egyre ritkábban teszi ezt. Nincsenek már csattogó gyerekkezek lakásszerte, vannak helyette mezítláb tapicskoló kistalpacskák. A mezítlábasságtól egyébként frászt kapok így tél felé közeledve, de ritkán tűri meg magán még mindig a zoknit. De én kitartóan húzom rá vissza naponta úgy ezerötszázszor (óránként). 
Kiegészítésként pedig mindenhová felmászik. Asztalra, szekrényre, akárhová, ahol van valami számára érdekes. Elég fárasztó egész nap azt sasolni, hogy most épp hová óhajt felmászni, és persze vérig van sértve, ha leveszem pl. a laptop mellől.

1 hónap alatt kinövesztette az alsó szemfogait, és hozzá még 3-at a hármasokból. Úgyhogy most 15 hónbapos, és 15 fogú. Nagyon durva!
Kedden megyünk a doktornénihez oltásra, és akkor majd pontos adatokat is fogok tudni róla. 

A járással együtt a fecsegője is beindult. Ha jó kedve van, akkor egyfolytában karattyol valamit, és ha bármilyen formában meghallja, hogy NEM, akkor rögtön rávágja, hogy DE! Határozottan, élesen, ahogy azt kell. 




Aztán másodszor, a tesóm éppen ma 30 éves!!! És mivel én lélekben és gondolatban valahol a 26 és 28 között vagyok valahol, ezért nyugodtan mondhatom, hogy mától van egy bátyám :)
Hogy elszaladt az idő!?
Hiszen nemrégen még ő is csak ilyen volt :                                                             meg ilyen

Hát nem aranyos?
De hogy kicsit magamat is cinkeljem:

 Aztán volt ilyen is:
Meg ilyen is:

Meg ilyen:

Most pedig leginkább már ilyen:


Tudod, ez volt a bevezetés. Az izgalmas részek pedig még csak most következnek:)


Nagyon boldog Harmincadikat kívánunk!

1 megjegyzés: