2007. december 4., kedd

Mai

Újabb rossz éjszakán vagyok túl. Fecsó persze fél éjszaka ugribugrizott, neki valószínű jó volt, nekem kevésbé. Jó lenne tudni, mennyi van még hátra. Azt írják, mondják az okosok, hogy szülés előtt már nem annyira aktívak a babák odabent. Hát ha ez igaz, akkor én nagyon messze vagyok még ettől. Már csak a málnalevélteában bízhatom, de eddig még nem próbáltam.
Ma nagyon szép idő volt, gondoltam kihasználom, meg holnapig van bérletem, így gyorsan elmentem az ikeába, vettem még ezt-azt. Meg olyat is amit nem terveztem, de hát mit tegyek?
Mindenhol karácsonyi készülődés. Most valahogy nem bosszant annyira, mint az elmúlt években, lehet, hogy azért mert az idén nem kell kötelezően részt vennem ebben a ki ad nagyobb ajándékot a másiknak versenyben. Nem szeretem a kényszeredett ajándékozást, venni sem szeretek csak azért mert kell, és kapni sem. Utálom a mit szeretnél karácsonyra kérdést. Idén nem kérdezte senki. Igaz, már ősszel mindenkinek mondtam, hogy nem vagyok hajlandó ajándékok után futkosni szülés előtt. Nem beszélve arról, hogy az utóbbi időben jó sok pénzt kellett költenünk Fecsó miatt, és kell is majd még biztos, szóval na....
De a Mikulást szeretem. A hétvégén még reménykedtem, hátha a Mikulás elhozza nekünk Fecsót, most már nem nagyon bízom benne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése