2005. október 5., szerda

Újra itt! Tudom, rég nem voltam, csak hát nem vagyok mostanában túl jó passzban, és ha meg rosszban vagyok, akkor nincs kedvem semmihez. Még ahhoz se hogy leírjam mi a bajom. Most sem vagyok túl jól, kicsit összejöttek most a dolgok körülöttem. Nem lepődöm meg, hisz egyszer fenn, egyszer lenn, hát most hosszú idő után megint lenn. Talán a kiber, hőtan vizsgák idején éreztem hasonlóan rosszul magam annak idején. Hát azokat az időket is túléltem, ezek is csak elmúlnak egyszer.
Viszont csoda történt. Hétfőn szeretett K.doktor leg-leg főnökünk megköszönte az elmúlt havi munkánkat, és bocsánatot kért, amiért olykor bunkó volt. Az olykor nála 2-3 hétig is eltart non-stop. Szóval reméljük ez a csoda nem 3 napig fog tartani, és nem egy későbbi kirúgás előszele. Akkor szoktak ilyeneket mondani, hogy köszönjük a munkádat, tényleg minden nagyon jó, csak hát nincs már szükségünk rád a jövőben, bla-bla-bla. Mindenesetre próbamunkások hada fog ellepni bennünket az elkövetkező időben. Nem tudom kellő méltósággal fogom-e tudni kezelni a dolgot. Kicsit padlón is vagyok emiatt (is).
Szegény Ferit meg nagyon megviseli az anyukája betegsége, és nem tudom kiverni belőle a lelkiismeretfurdalást, hogy most mellette lenne a helye, meg az apukája mellett, aki nagyon el van szomorodva. Jó lenne, ha hamar felépülne, és hazakerülne, és visszakaphatnánk a mosolygós aput.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése