2022. február 16., szerda

Hétvégi Göd

Hétvégén Milánék újra gödön játszottak futsalt. 2 meccsük volt, de most volt közte egy szünet is. Így reggel, mikor letettük Milánt a szokásos 1 órával korábban a sportcsarnok előtt, gyorsan bevásároltunk Vácon, visszamentünk, megnéztük az első meccset, és a szünetben lementünk a Dunához. 

A gödi Duna-partról más sokszor, sok mindenkitől hallottam, hogy milyen remek hely. Persze inkább nyáron mutatja a klasszabbik arcát, amikor fürdeni is lehet, meg vége-hosszan sétálni a parton, akár egészen Vácig is, ha az embernek úgy tartja kedve. 

Amit mi most kaptunk belőle, az csak egy kis ízelítőnek volt jó, hogy felkerüljön a listánkra, hogy nyáron esetleg érdemes felkeresni újra  a partot. 

Most csak egy rövidet sétálgattunk a parton, egyrészt mert irtó nagy sár volt az árterületen, ami eléggé megnehezítette a közlekedést, nem lehetett csak úgy átvágni, amerre gondoltuk. A másik, hogy a kis ki-be vízfolyásokon, kisöblökön nem lehetett most csak úgy átkelni, bezzeg nyáron, amikor mezítláb végig lehet a köveken menni, mindjárt más. mint amikor Horvátországban csak levett szandállal tudtunk átkelni a szigetre, na pont olyan volt. Vagyis lett volna, mert most azért nem vettük le a bakancsunkat, hogy a jeges Dunában sétálgassunk :-) 









Hód-munka

Kis séta után mentünk vissza a csarnokba, a második meccsre. 

Sok futsal-meccset néztünk már végig, (meg sok simát is), de most kiemelekedően jól játszott a csapat, ahogy az edző is mondta a végén, jó volt rájuk nézni, jó volt őket nézni. Látszott, még nekem is, aki aztán nem értek a focihoz, hogy most nagyon egyben volt a csapat, nagyon érezték egymást, és jól tudták a megbeszélt taktikákat és felállásokat hozni. Tényleg ügyesek voltak. Kivételesen mindkát meccset meg is nyerték. Általában csak az egyiket szokták, vagy alszanak még az elsőn, vagy bearcoskodják a másodikat. :-) De most minden nagyon a helyén volt. 

Aztán a héten is történtek dolgok, amikről majd alkalomadtán írok is. 

Holnap Marcinak nincs iskola, pénteken farsang lesz náluk. 

Szombatra meg elvileg lett fuvarja Máténak, úgyhogy talán megússzuk, hogy 1 nap alatt keresztülutazzuk az országot. :-) De majd erre is lesz példa biztos. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése