2018. március 6., kedd

Marciék kiállításon

Múlt pénteken, a legvacakabb, hóeséses, latyakos, csúszós utas napon voltak Marciék Vácon, egy "Testünk a csoda" című interaktív kiállításon. Egy Manó csoportos anyuka szervezte a bulit, teljesen ingyen, busszal mindennel együtt, nekünk csak annyi volt a dolgunk, hogy elengedjük a gyerekeket. Aztán meg annyi, hogy meggyógyuljanak a kirándulás napjára.
Előzőleg az oviban sokat beszélgettek a testről. Vittek be könyveket, meg lerajzolták magukat, meg ilyesmi.
Délután mentek, ebéd után, és 5 körül értek haza. Marci persze nem sokat mesélt, csak hogy volt robotkar, meg célbadobás, meg még pár dolgot, de tetszett neki. Az óvónénik szerint nagyon szuper volt a kiállítás, és nagyon élvezték a gyerekek, tényleg interaktív volt, tényleg látványos, és érdekes.
Még szerencse, hogy készült pár fotó, amiből össze lehetett itthon rakni, hogy milyen jellegű is volt az egész, és a képek alapján is az jött le, hogy szuper kalandos délutánjuk volt a Borókásoknak. :-)
Néhány kép, amin Marci is rajta van. Facebookról töltöttem le, szóval olyanok, amilyenek, és jól össze is keveredtek, de a hangulat az átjön szerintem.





Marci és az izomerő:-)

A szív működése:

MArci még mindig izmozik :-)

Teljesen lenyűgözte őket :-)

1 megjegyzés:

  1. Óó ez a kiállítás volt nálunk is a gyermekkönyvtárban. Együtt voltunk ott a fiúkkal . Fantasztikus, nagyon klassz volt. Alig lehetett hazarángatni a fiúkat.

    VálaszTörlés