2017. december 31., vasárnap

Eltelt

Eltelt a karácsony, eltelt Milán szülinapja, amiről majd hozok egy picit részletesebb beszámolót is, eltelik lassan a téli szünet, és az évnek is pár óra múlva vége lesz. 
Felemás év volt ez az idei, szerintem, nyilván nem volt egyértelműen rossz, mert voltak jó és klassz időszakok, idén is voltunk nyaralni, a Balatonnál és Csehországban is, voltunk belföldön is sok remek helyen, fedeztünk fel új- és régi kedvenc helyeket, és idén rendhagyó módon kétszer is voltunk kettesben hosszúhétvégézni
Valósultak meg kívánságok, álmok, hiszen hosszú várakozás után végre belevághattunk a bővítésbe :-) Még ha a munka nagyobb,  embertpróbálóbb és költségesebb része még előttünk áll, mégis maga a folyamat kezdete még ennek az évnek a számlájára írható. 
Mégis, ha arra gondolok, hogy milyen is volt ez az év, akkor elsőre Milán műtétje, és az azt követő hetek nehézségei jutnak eszembe. Nem volt könnyű az az időszak senkinek sem, nem is kívánok mást jövőre, csak hogy végleg magunk mögött hagyhassuk az egészet. 
Blogilag az elmúlt évek negatív rekordját hoztam össze az idén, jó ideje nem írtam már ennyire keveset, mint idén. 
Futni is sokkal kevesebbszer jutottam el, mint a korábbi években. Hol a motivációm hiányzott, hol időm nem volt, hol meg az időjárás nem tetszett. Remélem 2018-ban tudok ezen pozitív irányban változtatni. 
Mit kívánhatnék mást a jövő évre, mint legfőképpen egészséget, mindenkinek! Kitartást a kihívásokhoz, humort a megpróbáltatásokhoz, büszkeséggel teli pillanatokat, örömkönnyeket a szemekbe, gyerekkacajt minden mennyiségben, kalandokat, valósuljanak meg álmok, és legyenek újak is, amikért lehet vágyakozni majd a következő években. 
Legyen boldog, sikeres új évetek,és ha tehetitek tartsatok velem jövőre is :-) Puszik



5 megjegyzés: