2017. október 9., hétfő

Október 9. az új szeptember 1.

Ma reggel végre, végre Milán lába is érintette az iskola kövét :-) Mind a kettő lába!
Nagy izgalommal készültünk, tegnap szépen összekészítettük a holmiját, elrendeztük a tolltartóját, a technika dobozát, az iskolatáskáját. Előkerült az uzsonnásdoboza és a kulacsa is.
Reggel picit korábban keltünk, mert nem tudtuk, hogy mennyi idő kell Milánnak, hogy elkészüljön, és ma még autóval vittük Milánt, ami nemhogy lerövidítené az indulást-érkezést, hanem még hosszít is rajta, hiszen ki kell állni, be kell ülni, stb..., de Milánnak így most egyszerűbb volt. Plusz Máténak hétfőn nagyon időben kell érkeznie, mert úszni mennek. Szóval felpakoltunk, telipakoltuk a csomagtartót az iskolatáskákkal, az úszócuccal, a hegedűvel, a szatyrokkal és a kishátizsákkal, és már ott is voltunk.
A fiúk nagyon megörültek Milánnak, rögtön kínálták keksszel, csinálták neki a helyet. Azt mondta Milán, hogy Bálint, a barátja is nagyon örült neki, egész nap csak vigyorogtak egymásra. :-)


Libasorban, végre mindenki útrakészen :-)



Amíg lehet, és tudom, addig elhozom Milánt ebéd után, mivel se tornázni nem tud még ebben a félévben, se az udvari időt nem tudja egyelőre szívfájdalom nélkül kihasználni. De szerdán-pénteken, szolfézsnapokon ott kell maradnia, úgyhogy majd meglátjuk, hogy veszi ezt a fajta akadályt.

Az első nap nagyon jól telt. Igaz, két órát valami bulibuszon kézműveskedtek az iskola mellett, holnap pedig vmi szakmai napok lesznek, szóval az sem lesz megerőltető. így jó iskolát kezdni, szépen fokozatosan.
Úgyhogy hajrá új tanév! Végre mi is teljes létszámban veszünk részt benne!

3 megjegyzés:

  1. De jóóó, örülök Nektek :) , a fiúk pedig csoda aranyosak, mint az orgona sípok :) !

    VálaszTörlés
  2. Nalunk nem maradtatok volna le semmirol, mult heten fejeztek be a 4b-sek - dolgozat dompinggel - a harmadikos ismetlest.Vidam tanevet Milannak!!!! ☺

    VálaszTörlés