2024. május 15., szerda

Amióta nem írtam...

 Sok víz lefolyt a Dunán... És mindig tervezem, hogy na majd ma majd megírom ezt vagy azt, aztán valami mindig elsodor, bedarál, vagy már nem is tűnik említésre sem méltónak, amiről írni akartam. 

Most is a tűzhely mellől pötyögök a telefonon, amit utálok, de itthon igen ritkán tudok leülni a laptop elé.

Pedig történtek ám fontos dolgok...

Milánka pl. felgyógyult, kivették a varratokat, majd érettségi szünet után már elkezdett iskolába járni. Igaz, azon a héten csak kompetenciákat írtak, e héttől van gőzerő, dobálják is a nyakába a dolgozatokat. Igazából nem értem ezt a mai rendszert, mert 2 és fél hetet hiányzott, és ma már matekból meg nyelvtanból is  tz-t írt. Miböl gondolják, hogy 2 hét hiányzást 1-2 nap alatt be lehet hozni??? Meg se kérdezték, hogy  mi van vele, akár olyan betegsége is lehetett volna, hogy nem tud az itthon töltött idő alatt tanulni. 

Mindegy, próbálom ezt elengedni... Végülis nem kellenek az év végi jegyek sehová, mégha be is csúszik egy rossz doga.

A másik, hogy hónap elejétől új helyen dolgozom. Igen, megint, de most már nem tervezem egy ideig, hogy továbbállok. Eskü, nem vagyok munkaszédelgő, csak egy igazán jó helyet kerestem, amit most talán megtaláltam. Mindenesetre itt most tényleg jól érzem magam. 

Közben elkészült a vacsora meg a holnapi ebéd, úgyhogy most egyelőre ennyit a házunk tájáról. 


3 megjegyzés:

  1. Ó, ez most jól meglepett, hogy te közben megint váltottál. Na nem azért, mert azt gondolnám, hogy munkaszédelgő vagy, hanem csak úgy meglepett. Remélem sikerült megtalálja azt, ahol minden szempontból jó neked.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem így terveztem, de így alakult. Nagyon mérgező volt ott a hangulat.
      Ezt az újat már tavaly nyáron is nézegettem, de akkor nem jelentkeztem, mert épp szabadságra készültünk, aztán most véletlenül jött szembe Írtam nekik, felvettek. És ez most tényeg jónak tűnik. :-)

      Törlés
    2. Örülök, hogy jól sikerült a váltás, és remélhetőleg ez most sokáig jó is lesz.

      Törlés