2017. május 5., péntek

Majom a családban

Egyszer, jó pár hónapja, egy hétfői napon,  belebotlottunk egy délután a duna tévén a Charly, majom a családban című sorozatba. Azért tudom, hogy hétfő volt, mert Máté csak hétfőn van itthon abban az idősávban, amikor ment a műsor, 16-17 óra között. Emlékszem, hogy nem volt házija, vagy már készen volt, és szörfölt a tévécsatornák között, arra várva, hogy majd menjünk a többiekért, és éppen akkor kezdték Charlyt. Én meg mondtam Máténak, hogy húúú, Charly!!!, mikor kicsi voltam, én mennyire szerettem! És megnéztük azt a részt együtt. 
Aztán mikor később beteg volt pár napig, akkor azt találta mondani, hogy milyen jó, mert akkor legalább nézheti délután a Charlyt. És nézte. 
Aztán olyan is volt, amikor elvileg nézhette volna, de valamiért lemaradtunk róla, és akkor nagyon bosszús lett. Mondhatjuk úgy is, hogy csapott egy villámhisztit. Ekkor írtam be először a youtube-ba, és lámmm, millió része fenn van a sorozatnak! Mily meglepő :-)
És innen már nem volt visszaút. Volt egy időszak, amikor megfeledkezett róla, de újabban megint nagyon rákattant, és ha van rá idő, akkor mindig megnéz egy-egy részt. Ráadásul talált a youtube-on egy mappát, amiben össze van gyűjtve vagy százakárhány rész, és most azt nézi sorban, mert korábban csak random módon választottunk. Így most a második évad 3. részénél jár, és tervezi, hogy az összeset megnézi :-) Szerintem nagyon mókás. 
Ha kérdezem tőle, hogy mit szeret benne annyira, nem tudja megmondani, csak azt mondja, hogy azért mert jó. Mondjuk tényleg vicces Charly, volt idő, mikor szerettem is volna egy ilyen kismajmot. Azóta lett 3 ilyen kismajmom, csak azok még nem annyira szőrösek, mint Charly, de kábé úgy viselkednek. 😛


A sorozat egyébként 16 évadot élt meg, 1995-2012-ig,  és ez 221 epizódot tesz ki. Szóval van még előttünk pár résznyi Charly. 

2 megjegyzés:

  1. Mi is szeretjük Charlyt :), bár mostanában elfelejtettük, de a TV2 adta egy időben, akkor sűrűn néztük, még Toma is :), és köszi megint a tippet, valahogy eddig nem jutott eszembe rákeresni a neten, de most rá fogunk :)!

    VálaszTörlés
  2. legutóbb a Dunán ment, de már nincsen úgy látom. Youtube-on viszont fent van. :-)

    VálaszTörlés