2006. január 12., csütörtök

Ajándékos

Gyönyörű ajándékot készítettünk a Cecinek! Azt hiszem, nagyon fog neki tetszeni, és nagyon sok szeretet van benne. egy tök szép fényképalbumba(amit mellékesen Feri választott) kiszemezgettük az együtt töltött 3 és fél év eseményinek legjavát. Mellé írtuk a jellegzetes beszólásokat, történéseket. Nagyon jó lett! mi magunk is meghatódtunk!.
Az összes ajándék közül szerintem ez a legértékesebb! Valahogy úgy érzem most magam, mint az esküvőnk után, mikor megpillantottuk a Förgiék hasonlóan kreatív ajándékát. Pár oldalas kis füzetecske az egész, de a benne rejlő szeretet, a beleadott munka felbecsülhetetlenné teszi számunkra. Látszik rajta, hogy mindenki beleadott valamit. Szinte minden sorról meg tudnám mondani, ki találta ki. Valahogy így lesz ezzel a Ceci is. Alig várom az estét, hogy odaadhassuk neki.
Sokat szomorkodtam az elmúlt időben amiatt, hogy elmennek a barátaim. De ez az album nekem is segített egy kicsit. Rájöttem, mennyi közös emlék, élmény köt minket össze, most már egy életen át. Olyan dolgok, amiket csak mi éltünk meg, és senki más, olyan poénok, amiken csak mi tudunk nevetni, és senki más nem érti, hogy mi olyan vicces. És azt hiszem, ez a fontos. A közös emlékeket nem veszi el tőlünk senki. És hát ki tudja  mennyi mindent tartogat még az élet számunkra.....?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése