2020. november 13., péntek

Napi friss

 Ma reggel, még 7 óra előtt, mikor épp Marci ofőjét próbáltam elérni, hogy az oltási könyvről a másolat, az ugye nem mára kell, csak mert tegnap este 7-kor találkoztam a védőnő kérdőívével, és hát öööö, abban az órában már nemigen tudunk fénymásolni. Szóval épp a fülemen volt a telefon, amikor csipogott, hogy email érkezett. Csak a fejlécet láttam, hogy Dzs.János  ( Máté ofője) küldött egy SOS témájú levelet. Rögtön sejtettem, hogy ez nem jelenthet jót. 

És végül az lett, hogy így péntek 13-án azzal nyitottunk, hogy ne induljanak el a gyerekek suliba, mert mától Mátéék is áttérnek digitális oktatásra, mert az egyik tanárnak tünetei vannak, másik 2 pedig kontakt személy. 

Hogy meddig, és milyen formában, arról azóta még nem jött új infó. 

Máté még gyorsan berongyolt a tornacuccáért, mert 7-8 ig ill. valamikor délután még be lehet menni a bentlévő holmikért. Úgyhogy ha már félig fel volt öltözve, akkor elhozta. Nehogy megint ott porosodjon egy fél évet ( nedjisten), mint tavasszal. Pláne, hogy most kapott bele új tréninget, merthogy csak kinti órájuk van/volt. 

Szóval minden napra van valami. 

Milánék, derült égből villámcsapás-szerűen ma írják a Bolyai matekot. A héten szedték be a nevezési díjat, tegnap este pedig már arról jött a hír, hogy ma meg is írják, digitálisan. Bizonyára remekül fel vannak rá készülve... de a lelkesedés, és a tenniakarásuk az megvolt, úgyhogy valamit majdcsak kihoznak magukból. 

Marciék Márton-napi lámpás felvonulást tartottak az iskola körül. Cukik voltak, és csodaszép lámpásokat készítettek lufiból. Egészen elképesztő. A jobb oldalon sorakoznak a lufis lámpások. 


A felvonulásról is kaptunk néhány képet, de olyan sötét volt, és maszkban van mindenki, mert nálunk is kell mindenhol, hogy nem is látom, hogy rajta van-e Marci. De mindegy is. A lényeg, hogy valami apró kis program, amire a gyerekek készülhettek, várhatták.  Nagy kincs az ilyesmi mostanság. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése