2006. április 19., szerda

Lassan költözés

Egy hét múlva végre megkapjuk a kulcsokat, és kezdődhet gőzerővel a felújítás. most ezerrel keressük a megfelelő padlólapot, meg a ajtókat. nem egyszerű, baromi nagy a választék, és nehéz a döntés. Ráadásul nagyon sok kedvem nincs is boltról boltra járni. De biztosan nagyon jó lesz, ha készen lesz. Minden nap elképzelem, ahogy a teraszon ücsörögve nézem a kertet, vagy ahogy tollasozunk a kertben. Hamarosan költözünk!

2006. április 4., kedd

Áradás

A Duna szépen lassan úrrá lesz a városon. A munkahelyemre való bejutás egyre problémásabb, és borzasztó pusztítás övezi utamat. Az emberek egyre inkább nem a kalandot látják az árvízben, hanem a kétségbeesést. A Margit hídnál kb. fél métert jöhet még, a Batthyany teljesen víz alatt van. A metrólejáró is körbe van zsákolva, de egyre reménytelenebbnek tűnik a helyzet. Ott nagyjából egy lépcsőfoknyi esély van még. Borzalmas látvány. Rengeteg a kosz és a kidőlt fa, amit hoz a víz. Van egy étterem itt a Duna parton, amit körberaktak egy 5 méteres ívben zsákokkal, hogy megvédjék. Tegnap már kajakokkal vitték be a homokzsákokat. Reggel még nem öntötte el a víz. Kíváncsi vagyok mit látok délután. Az emberek egy emberként küzdenek a víz ellen. A buszon és a héven néma csendben, megdöbbenve, magukba szállva utaznak az emberek, nézik a vizet, amely egyre inkább utat tör magának a csatornákban, és a repedésekben! Az mondják ma tetőzik.

2006. április 3., hétfő

Hmmm

Lehet, hogy valami nagyon fontos dolog fog velem történni, ami meghatározó lesz az életemben. De egyelőre nem beszélhetek róla. Azért is írok most ide, hátha segít.     Nem segített! Nagyon izgulok!